Confidentialitate


S.C. Pamil S.R.L. in calitate de autor/proprietar/administrator al web site-ului www.margele.net respectă caracterul privat şi securitatea informaţiei furnizate de către dumneavoastră atunci cand utilizaţi aceste web site, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat şi aplică prezenta Politică de Confidenţialitate. Accesul/vizitarea acestui web site de către dumneavoastră se supune Termenilor şi Condiţiilor de Utilizareşi Politicii de Confidenţialitate, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea şi reprezintă intreaga inţelegere (contractul) dintre părţi.
S.C. Pamil S.R.L. işi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza in orice moment conţinutul web-site-ului, precum şi Politica de Confidenţialitate.
Politica Anti-SPAM

S.C. Pamil S.R.L. nu foloseşte şi nu incurajează trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM)
Abonarea la newsletterul S.C. Pamil S.R.L. esta gratuită şi implică acordul dumneavoastră asupra Termenilor şi Condiţiilor de Utilizare.
Daca veţi dori să vă dezabonaţi de la Newsletterul S.C. Pamil S.R.L. la care eraţi abonat şi să nu mai primiţi mesaje din partea noastra, o puteţi face oricand, dacă veţi apăsa pe o legătură Web de dezabonare, care există in fiecare newsletter.
Colectarea de Date cu Caracter Personal

S.C. Pamil S.R.L. poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastră şi dacă ni le furnizaţi voluntar.
Formularul de inregistrare prezent pe site-ul www.margele.net  cere informaţii prin care puteţi fi identificat, contactat şi vi se poate factura şi livra produsele comandate, acestea fiind din categoria datelor de tip “Business Data”.

Folosim Datele cu Caracter Personal Colectate in Următoarele Scopuri:
– Pentru a livra servicii precum buletinele de ştiri, evenimentele sau produsele pe care le-aţi cerut sau achiziţionat.
– Pentru a asigura accesul la secţiuni cu acces limitat ale site-ului.
– Pentru a imbunătăţi securitatea accesului.
– Pentru a imbunătăţi uzabilitatea şi a vă furniza un serviciu cat mai bun.
In diferite secţiuni din Site se găsesc link-uri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastră de email este folosită pentru a vă trimite un raspuns şi mesajul dumneavoastră este reţinut pentru referinţe viitoare in cazul in care decideţi să ne contactaţi din nou. Adresa dumneavoastră de e-mail şi numele furnizat intră in categoria datelor tip “Business Data” iar S.C. Pamil S.R.L. le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terţi, avand acceptul dumneavoastră.
S.C. Pamil  S.R.L. poate dezvălui datele cu caracter personal către terţi daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinţă in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea şi apărarea drepturilor de proprietate ale S.C. Pamil S.R.L. şi ale site-ului web, sau (c) acţionarea in circumstanţe de urgenţă pentru protejarea siguranţei personale a angajaţilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.
Atunci cand suntem solicitaţi să furnizăm date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitării.
S.C. Pamil S.R.L. nu vinde, schimbă sau inchiriază date cu caracter personal către terţi.
Securitatea Datelor Colectate

S.C. Pamil S.R.L. utilizează metode şi tehnologii de securitate, impreună cu politici aplicate salariaţilor şi proceduri de lucru , inclusiv de control şi audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.
Serverul pe care Site-ul este găzduit sunt protejate de acces fizic şi la distanţă limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic şi dpdv al securităţii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a vă proteja datele cu caracter personal colectate, analizăm noile tehnologii in domeniu şi, atunci şi dacă este cazul, le aplicăm in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware şi software utilizate de catre Site-ul S.C. Pamil S.R.L., sunt periodic analizate dpdv al securităţii.
LegislaţiePolitica de confidenţialitate se supune legislaţiei Romane. in caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabilă, in termen de 30 de zile lucrătoare de la inregistrarea reclamaţiei la sediul S.C Pamil S.R.L. in cazul in care nu se poate ajunge la o inţelegere in termenul precizat anterior, va fi considerată competenta instanţa judecătorească din aceeaşi structură administrativă cu sediul S.C. Pamil S.R.L