Home PromoÈ›ii Noutati Contact
Favorites Twitter Facebook Youtube
 

adresa de e-mail: Vreau un cont
parola: ...am uitat-o!Nota de informare

servicii  

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE


(pentru afisare pe pagina web sau în cazul colectarii datelor prin formulare on-line)


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice SC PAMIL SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.


Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: colaboratori ai SC PAMIL SRL.


Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC PAMIL SRL.


DA / NU


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la departamentul de marketing.


Va multumim ca folositi serviciile Margele.net.


De asemenea va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre Dvs.sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. SC PAMIL SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu caracter personal. Numar Registru general: 0024242, Numar infochiosk: 325217904394, Data: 03.10.2011Articole Blog

Newsletter
Pentru a primi ultimele noutăţi introduceţi adresa de e-mail.

Diverse
• Termeni si conditii
• Cum sa cumparam
• Nota de informare
• Confidentialitate
• Conditii de returnare
• Informatii expediere
• Protectia    consumatorului


     
  Copyright © 2007-2020 sc Pamil srl | Toate drepturile rezervate
created by Stevenson Ltd