Home PromoČ›ii Noutati Contact
Favorites Twitter Facebook Youtube
 

adresa de e-mail: Vreau un cont
parola: ...am uitat-o!Termeni si conditii

servicii  

Bine aţi venit pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiţi cu atenţie Termenii şi Condiţiile de Utilizare ale acestui web site prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui web site de către dumneavoastră se supune Termenilor şi Conditiilor de Utilizare.
S.C. PAMIL S.R.L. în calitate de autor/proprietar/administrator al web site-ului www.margele.net  îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul acestui web site, precum şi Politica de Confidenţialitateşi Termenii şi Conditiile de Utilizare, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile pe care aţi agreat să le respectaţi.

Condiţii şi Modalităţi de Plată
 Modalităţile de plată acceptate sunt:
-direct la sediul nostru
-plata ramburs prin  Posta Romana/ curier rapid

-plata avans prin Posta Romana/ curier rapid

Drepturi de Autor
 S.C. Pamil S.R.L respecta drepturile de autor si este autorul Site-ului şi beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislaţiei Române şi Internaţionale. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustraţii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d. sunt proprietatea S.C. Pamil S.R.L. Eventualele probleme legate de drepturile de proprietate intelectuala se pot raporta la adresa de mail info[at]margele.net


Condiţii de Utilizare. Garanţii.

Site-ul este furnizat de catre S.C. Pamil S.R.L. pe o bază "aşa cum este" si "atat cat este disponibil" . S.C. Pamil S.R.L. nu garantează că Site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de la www.margele.net sunt fără viruşi sau alte componente informatice cu caracter potenţial dăunător. Utilizatorul foloseşte Site-ul pe riscul propriu, S.C. Pamil S.R.L. fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe Site. S.C. Pamil S.R.L Informaţiile publicate corespund realităţii la momentul înscrierii lor pe Site sau al actualizării diverselor pagini ale Site-ului.

Garantia produselor oferite de catre SC Pamil SRL este de 30 de zile in conditiile utilizarii corespunzatoare a produselor.SC Pamil SRL acorda service si servicii post-vanzare la sediul companiei pentru produsele care necesita asta iar celelalte produse sunt schimbate in cazul unor reclamatii privind calitatea.

Securitate

Dacă utilizaţi Site-ul sunteţi răspunzător pentru asigurarea confidenţialitaţii datelor privitoare la contul dumneavoastră de acces, cum ar fi numele de utilizator şi parola şi sunteti de acord să vă asumaţi întreaga responsabilitate pentru activităţile/acţiunile desfăşurate pe Site cu contul şi parola dumneavoastră. În cazul în care suspectaţi că, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastră, confidenţialitatea acestor date de acces a fost compromisă, veţi notifica imediat S.C. Pamil S.R.L. pentru a bloca accesul la cont şi a vă genera cat mai rapid un nou cont.
Efectuarea de operaţiuni neautorizate asupra acestui site şi tentativa de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informaţii învederea comercializării lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.
Comunicăre 
Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observaţii cu privire la conţinutul şi structura Site-ului, respectiv pot adresa întrebări atata timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, care să afecteze viaţa privată, drepturile de proprietate intelectuală, ale S.C. Pamil S.R.L. sau ale unor terţe părţi, şi care nu conţin viruşi, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanţ, mailinguri de masă, sau orice altă formă de spam. Nu puteţi folosi o adresă de e-mail falsă sau să impersonaţi o altă persoană sau entitate. S.C. Pamil S.R.L. îşi rezervă dreptul, dar nu şi obligaţia, de a îndepărta sau edita o astfel de informaţie transmisă.
Politica de Confidentialitate

Vă rugăm să accesaţi şi secţiunea Politica de Confidenţialitate care se aplică de asemenea accesului/vizitei dumneavoastră pe Site.

Legislaţie

Termenii şi Condiţiile de Utilizare se supun legislaţiei Române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamaţiei la sediul S.C. Pamil S.R.L. În cazul în care nu se poate ajunge la o înţelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competentă instanţa judecătorească din aceeaşi structură administrativă cu sediul S.C. Pamil S.R.L.

Modificari a preturilor si serviciilor oferite

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile, intrerupe temporar sau definitiv serviciile pe care le oferim fara un anunt prealabil. Nu suntem raspunzatori catre utilizatorii site-ului si nici catre parti terte de prejudiciile pe care asemenea curs de actiune il atrage. 

Conciliere

In cazul in care va confruntati cu o problema ce nu pare a fi rezolvabila prin email sau prin discutii cu persoana cu care discutati, puteti apela la administratorul companiei pentru o conciliere gratuita la adresa de mail hegedus[at]margele.net sau prin telefon 0259.267109.Articole Blog

Newsletter
Pentru a primi ultimele noutăţi introduceţi adresa de e-mail.

Diverse
• Termeni si conditii
• Cum sa cumparam
• Nota de informare
• Confidentialitate
• Conditii de returnare
• Informatii expediere
• Protectia    consumatorului


     
  Copyright © 2007-2020 sc Pamil srl | Toate drepturile rezervate
created by Stevenson Ltd