Siraguri semipretioase Cat Eye

11,00 Lei
Model siraguri-semipretioase-cat-eye
SKU sirag-cat-eye
Disponibilitate: Nu se afla in stoc

Sirag din pietre semipretioase. Pretul se refera la siraguri de aprox.86-88cm.

Pietrele semipretioase, cristalele și mineralele au fost folosite ca bijuterii inca din perioada antica de egipteni, greci si romani. Ele erau purtate ca podoaba, impreuna cu aur si argint. Pietrele semipretioase sunt minerale rare, niste daruri ale naturii. Aceste pietre sunt fascinante prin varietatea si intensitatea culorilor si au o stralucire aparte care denota naturalete, puritate. Culorile pietrelor si semnificatiile pe care le are fiecare in parte confera purtatorului caracteristicile mineralului respectiv.
Pe langa frumusetea lor au vibratii care interactioneaza cu campurile energetice ale oamenilor si au un rol protector/energizant, care poate ajuta in atingerea unor scopuri personale. Purtarea pietrelor semipretioase contribuie la eliminarea energiilor negative, fiecare piatra in parte vibreaza intr-un anumit ton avand propriul efect vindecator.
Purtati piatra potrivita la Dvs. in forma de bijuterii si va va incarca cu energie pozitiva si o sa va ocroteasca in viata de zi cu zi ca un scut protector personal.

Etichete: siraguri semipretioase cat eye natural stone

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!