Home Promoții Noutati Contact
Favorites Twitter Facebook Youtube
 

adresa de e-mail: Vreau un cont
parola: ...am uitat-o! Politica de Confidentialitate

S.C. Pamil S.R.L. în calitate de autor/proprietar/administrator al web site-ului www.margele.net respectã caracterul privat și securitatea informaþiei furnizate de cãtre dumneavoastrã atunci când utilizaþi aceste web site, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat și aplicã prezenta Politicã de Confidenþialitate. Accesul/vizitarea acestui web site de cãtre dumneavoastrã se supune Termenilor și Condiþiilor de Utilizare și Politicii de Confidenþialitate, implicã acceptul explicit al dumneavoastrã cu privire la acestea și reprezintã întreaga înþelegere (contractul) dintre pãrþi.
 S.C. Pamil S.R.L. își rezervã dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conþinutul web-site-ului, precum și Politica de Confidenþialitate.
Politica Anti-SPAM

S.C. Pamil S.R.L. nu folosește și nu încurajeazã trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM)
Abonarea la newsletterul S.C. Pamil S.R.L. esta gratuitã și implicã acordul dumneavoastrã asupra Termenilor și Condiþiilor de Utilizare.
Daca veþi dori sã vã dezabonaþi de la Newsletterul S.C. Pamil S.R.L. la care eraþi abonat și sã nu mai primiþi mesaje din partea noastra, o puteþi face oricând, dacã veþi apãsa pe o legãturã Web de dezabonare, care existã în fiecare newsletter.
Colectarea de Date cu Caracter Personal

S.C. Pamil S.R.L. poate colecta de la dumneavoastrã date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastrã și dacã ni le furnizaþi voluntar.
Formularul de înregistrare prezent pe site-ul www.margele.net  cere informaþii prin care puteþi fi identificat, contactat și vi se poate factura și livra produsele comandate, acestea fiind din categoria datelor de tip "Business Data".

Folosim Datele cu Caracter Personal Colectate în Urmãtoarele Scopuri:
 - Pentru a livra servicii precum buletinele de știri, evenimentele sau produsele pe care le-aþi cerut sau achiziþionat.
- Pentru a asigura accesul la secþiuni cu acces limitat ale site-ului.
- Pentru a îmbunãtãþi securitatea accesului.
- Pentru a imbunãtãþi uzabilitatea și a vã furniza un serviciu cât mai bun.
In diferite secþiuni din Site se gãsesc link-uri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastrã de email este folositã pentru a vã trimite un raspuns și mesajul dumneavoastrã este reþinut pentru referinþe viitoare în cazul în care decideþi sã ne contactaþi din nou. Adresa dumneavoastrã de e-mail și numele furnizat intrã în categoria datelor tip "Business Data" iar S.C. Pamil S.R.L. le va putea utiliza, inclusiv în a le furniza unor terþi, având acceptul dumneavoastrã.
 S.C. Pamil  S.R.L. poate dezvãlui datele cu caracter personal cãtre terþi daca acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de buna credinþã în care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea și apãrarea drepturilor de proprietate ale S.C. Pamil S.R.L. și ale site-ului web, sau (c) acþionarea în circumstanþe de urgenþã pentru protejarea siguranþei personale a angajaþilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.
 Atunci cand suntem solicitaþi sã furnizãm date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvãluite doar acele date necesare îndeplinirii obiectului solicitãrii.
S.C. Pamil S.R.L. nu vinde, schimbã sau închiriazã date cu caracter personal cãtre terþi.
 Securitatea Datelor Colectate

S.C. Pamil S.R.L. utilizeazã metode și tehnologii de securitate, împreunã cu politici aplicate salariaþilor și proceduri de lucru , inclusiv de control și audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale în vigoare.
Serverul pe care Site-ul este gãzduit sunt protejate de acces fizic și la distanþã limitat, fiind instalate în incinte adecvate tehnic și dpdv al securitãþii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a vã proteja datele cu caracter personal colectate, analizãm noile tehnologii în domeniu și, atunci și dacã este cazul, le aplicãm în vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware și software utilizate de catre Site-ul S.C. Pamil S.R.L., sunt periodic analizate dpdv al securitãþii.
Legislaþie

Politica de confidenþialitate se supune legislaþiei Române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilã, în termen de 30 de zile lucrãtoare de la înregistrarea reclamaþiei la sediul S.C Pamil S.R.L. În cazul în care nu se poate ajunge la o înþelegere în termenul precizat anterior, va fi consideratã competenta instanþa judecãtoreascã din aceeași structurã administrativã cu sediul S.C. Pamil S.R.L.


Articole Blog

Newsletter
Pentru a primi ultimele noutăţi introduceţi adresa de e-mail.

Diverse
• Termeni si conditii
• Cum sa cumparam
• Nota de informare
• Confidentialitate
• Conditii de returnare
• Informatii expediere
• Protectia    consumatorului


     
  Copyright © 2007-2018 sc Pamil srl | Toate drepturile rezervate
created by Stevenson Ltd