In momentul cand ati intrat in magazinul nostru trebuie sa va faceti cont si astfel nu veti plati taxa de ambalare in valoare de 3.00 lei. Acest lucru se poate efectua folosindu-va de sectiunea “Inregistrare” si completand campurile cerute. De fiecare data cand intrati in magazinul nostru trebuie sa va autentificati. Din acest moment puteti comanda produsele dorite navigand in paginile site-ului nostru.  Pe toata durata vizitei in meniul “Produse” aveti control asupra comenzii: puteti adauga produse sau puteti renunta la un produs apasand butonul din dreptul lui: STERGE.

Dorim sa va anuntam ca de acum inainte daca dintr-o comanda vor lipsi 1, 2, 3 produse, coletul va fi expediat fara acele produse, fara o notificare in prealabil, insa daca din comanda exista mai mult de 25% lipsa din valoarea totala a comenzii, veti fi contactat ca sa stim cum procedam.

Daca doriti sa achitati cu Op Bancar va rugam sa asteptati confirmarea produselor de catre noi, pe urma se realizeaza plata

FOARTE IMPORTANT!

VA RUGAM SA COMPLETATI NUMELE SI PRENUMELE COMPLET INAINTE DE A TRIMITE COMANDA CATRE NOI IAR ADRESA DVS MENTIONATA IN COMANDA SA CORESPUNDA CU CEA DIN BULETIN INTRUCAT LA POSTA VI SE VA PERMITE SA RIDICATI COLETUL DOAR DACA DATELE DVS SUNT ACELEASI CU CELE SCRISE PE COLET. IN CAZUL IN CARE DOMICILIUL DVS ESTE ALTUL DECAT CEL DIN BULETIN SPECIFICATI CAND NE TRIMITETI COMANDA CA DORITI SA FIE POST RESTANT O.P DE CARE APARTINETI+NUMELE SI PRENUMELE DVS.


Cum aleg un produs ?

E foarte simplu. In cazul in care cunoasteti deja codul produsului il introduceti in campul CAUTA si se va afisa automat acel produs. In alte situatii se merge direct la produsele din grupele mari precum: Andrele, Crosete s.a.m.d si se cauta produsul dorit.
Va puteti folosi pentru alegerea produsului de informatiile tehnice si comerciale incluse in acest site.

Cum comand ?

In momentul cand ati gasit produsul care corespunde nevoilor dvs (pentru fiecare produs ai la dispozitie caracteristicile lui) tot ce va mai ramane de facut e sa tastati cantitatea dorita in bucati si sa apasati link-ul “COMANDA”. Imediat vi se va afisa cosul personal de cumparaturi. Dupa ce ati adaugat produsul, puteti sa va intoarceti sa continuati cumparaturile. In momentul in care v-ati umplut cosul cu tot ce va doriti trimiteti comanda folosind butonul “Trimite comanda”. In cazul in care va razganditi in legatura cu aceste produse folositi butonul�GOLESTE COSUL�. Daca nu aveti cont la noi cand apasati butonul TRIMITE COMANDA, va aparea automat o alta pagina in care se cer datele dvs personale pentru a va putea procesa comanda colegii nostri.
De asemenea, cand trimiteti comanda veti primi automat in adresa dvs de e-mail un mesaj intitulat “Confirmare primire comanda”. Cand coletul dvs este pus la Posta Roamna sau trimis prin curierat veti primi un alt mesaj  intitulat: “Confirmare expediere colet”

Legislatia romana in domeniul comertului electronic

Legea comertului electronic – 365/2002
– Regulament nr. 4/2002 al BNR privind tranzactiile efectuate prin intermediul instrumentelor de plata electronica si relatiile dintre participantii la aceste tranzactii
– Legea semnaturii electronice – 429 / 2001
– Norme tehnice si metodologice din 13 decembrie 2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica
– Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
– Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
– Hotarirea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic
– Legea privind clauzele abuzive incheiate intre comercianti si consumatori, nr. 193/2000;
– Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date – 677 / 2001
– Ordin nr. 1453 din 1 martie 2001 privind ocupatia de Designer pagini web
– Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe
– Dispozitii privind Prevenirea si combaterea criminalitatii informatice (Titlul III din Legea 161 din 19/04/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei – Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 279 din 21/04/2003 )
– Legea privind prevenirea si combaterea pornografiei – 196/2003 publicata in Monitorul Oficial Nr. 342 / 20 mai 2003