Siraguri semipretioase

9,00 Lei
Model Semipretioase
Disponibilitate: În Stoc

Sirag din pietre semipretioase. Pretul se refera la siraguri de aprox.86-88cm.

Pietrele semipreţioase, pietrele prețioase, cristalele și mineralele au fost folosite ca bijuterii încă din perioada antică de egipteni, greci si romani. Ele erau purtate ca podoabă, împreună cu aur şi argint. Pietrele semipreţioase sunt minerale rare, niște daruri ale naturii. Aceste pietre sunt fascinante prin varietatea şi intensitatea culorilor și au o strălucire aparte care denotă naturalețe, puritate. Culorile pietrelor și semnificațiile pe care le are fiecare în parte conferă purtătorului caracteristicile mineralului respectiv.
Pe lângă frumusețea lor au vibrații care interacționează cu câmpurile energetice ale oamenilor și au un rol protector/energizant, care poate ajuta în atingerea unor scopuri personale. Purtarea pietrelor semipreţioase contribuie la eliminarea energiilor negative, fiecare piatră în parte vibrează într-un anumit ton având propriul efect vindecător.
Purtați piatra potrivită la Dvs. în formă de bijuterii şi vă va încărca cu energie pozitivă și o să vă ocrotească în viața de zi cu zi ca un scut protector personal.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!